Aranäs söker en erfaren projektledare inom Fastighetsutveckling

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva städer och under de närmaste 10 åren kommer vi att utveckla ytterligare ca 25 000 kvm kommersiella lokaler och ca 500 – 600 nya bostäder. Nästan allt sker mitt i centrala Kungsbacka där utbyggnaden av Kungsmässan Köpcentrum pågår samtidigt som den kaxiga stadsdelen Valand nu växer fram. Nu söker vi en erfaren projektledare som vill vara en del av denna resa med oss!

Hur kommer din roll att se ut?

Vår projektavdelning ansvarar för all fastighetsutveckling såsom nyetablering, ombyggnation av befintliga fastigheter samt större underhållsarbete i det befintliga beståndet. I din roll som projektledare inom fastighetsutveckling på Aranäs arbetar du med att driva olika projekt från början till slut, genom hela processen. Projektavdelningen består av sex personer men du kommer också ha ett nära samarbete med vår förvaltningsavdelning.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Planera och genomföra om-, ny- och tillbyggnadsprojekt.
  • Säkerställa att projekten efterlever rådande lagstiftning
  • Projektstyrning mot fastställda ramar såsom tidplan och ekonomi
  • Projekteringsledning
  • Vara delaktig i behovsanalyser och definiera ramar och innehåll i projekt tillsammans med förvaltning och brukare
  • Arbeta med att ta fram övergripande kalkyl- och kostnadsbedömningar


Vem är du?

Du är en positiv och lösningsorienterad person som trivs med att driva projekt- och projekteringsgrupper för olika projekt. Du har också en god teknisk kompetens. Det är även viktigt att du har god förståelse för de olika parternas behov och krav för ett lyckat projekt.

Vi vill att du har relevant högskoleexamen som tex Högskoleingenjör eller Civilingenjör samt ca 10 års erfarenhet inom bygg- och/eller fastighetsbranschen. Vi tror även att du är certifierad kontrollansvarig med behörighets nivå K. Du har god kännedom kring regelverket och driver dina processer självständigt på ett systematiskt och strukturerat sätt.

För att trivas och passa in i rollen hos oss tror vi att du är en person med ett stort driv och engagemang. Du är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga och social kompetens. Det är viktigt att du har förståelse för olika entreprenörers (aktörers/projektmedlemmars) behov och kan omsätta idéer till konkreta förslag och på så sätt driva processen framåt.

Vilka är vi?

Aranäs Fastigheter är den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av ca 2 100 lägenheter och ca 90 000 kvm kommersiella lokaler där bland annat Kungsmässan Köpcentrum ingår. Utöver förvaltning arbetar vi aktivt med utveckling av nya fastigheter och i vissa fall hela stadsdelar i centrala Kungsbacka. Vi arbetar nära våra hyresgäster och deras trivsel är vårt fokus. Arbetet utgår från våra värdeord; omtanke, omdöme, utveckling och ett mycket stort personligt engagemang genomsyrar hela vår verksamhet.

Vart är Aranäs på väg?

Vi kommer att bygga ca 250 nya hyreslägenheter under de närmaste 5 åren. Under samma period kommer vi bygga ca 70 bostadsrätter och ytterligare 250 bostadsrätter kommer att påbörjas. Parallellt med detta utvecklar och bygger vi ca 20 000 kvm nya kommersiella lokaler.

Vad händer i Kungsbacka?

https://www.aranas.se/globalassets/projekt/270x375_kundtidning-b2b_karta.jpg

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en viktig och spännande roll i en organisation med mycket gemenskap och påverkansmöjligheter. Som projektledare är du med och driver samhällsutveckling som påverkar många människors framtida vardag. Vi tror på vikten av att ha balans mellan arbete och fritid och har en personalpolitik som månar om de anställda samt erbjuder generösa förmåner. Vi vill ha en arbetsplats där alla trivs, känner stolthet och ser fram emot att gå till jobbet.

Vill du bli en av oss?

Ansök gärna redan idag, intervjuer sker löpande. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan till hr@aranas.se. Om du har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta Pär Karlsson, tel.0701-651233 alt par.karlsson@aranas.se eller Linda Graune, tel. 0701-651206 alt hr@aranas.se