Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Behöver du hjälp?

Är du över 70 år eller av annan anledning ingår i någon av riskgrupperna som just nu uppmanas att hålla sig hemma för att minska risken för att bli smittat av Covid-19? Saknar du någon som kan hjälpa dig att handla mat?

Ring då serviceanmälan på 0300 – 512 80 så ska vi i möjligaste mån försöka hjälpa dig.

En av våra fastighetsskötare kommer efter din serviceanmälan kontakta dig och se hur vi bäst tar emot din ”varulista”. För att undvika hantering av kontanter kommer vi att fakturera kostnaden tillsammans med din hyresavi. 

Vi kommer inte att träffa dig personligen. Varorna ställs utanför dörren och vår fastighetsskötare meddelar när leverans sker.

Alla inköp sker på ICA Kvantum Kungsmässan som hjälper oss att packa dina varor. Pensionärsrabatten kommer att gälla som vanligt tisdagar och onsdagar och dras direkt vid köp. Har du ICA-kort kan du registrera bonusen i efterhand om du behåller kvittot. Tänk på att tydligt skriva vilken vara du önskar!

Vi försöker hjälpa så många som möjligt men har begränsade resurser, så detta är en tjänst vi erbjuder till er som inte har någon annan möjlighet att få hjälp. 

Var rädda om er!

Varma hälsningar,
Aranäs Fastigheter