Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Informationsbrev 1 mars 2014

Gullregnsvägen byggdes 1970 och är nu alltså en bra bit över 40 år. Efter en genomgång av fastigheten har vi på Aranäs beslutat att satsa på en renovering av området. Framförallt är det badrum, kök och stammar som behövs bytas men även vissa fasader och fönster för att förbättra fastighetens energivärden.

Steg för steg

Renoveringen kommer att ske etappvis, trapphus för trapphus och påbörjas någon gång under våren 2015. Planerna är att då byta badrum, kök och stammar i samtliga lägenheter. I samband med detta kommer du att få möjlighet att själv påverka om du vill höja standarden ytterligare på din lägenhet. Renoveringen kommer att ta ca 10 veckor per trapphus och under den tiden kan du tyvärr inte bo kvar i lägenheten. Vi kommer att ta hand om flytt och magasinering av dina möbler och erbjuda en fullt möblerad evakueringslägenhet för dig att bo i tills din lägenhet är färdig. Renoveringen inleds på Gullregnsvägen 41 – 47, troligtvis under våren 2015. Därefter lägger vi upp en plan för resten av området.

Var med och påverka!

Vi är ännu i ett tidigt planeringsskede av den här processen och vänder oss nu till er som bor på Gullregnsvägen för att få ta del av era åsikter och vad som är viktigt för er. Vi hoppas att det finns ett antal personer som kan tänka sig att representera de boende i området och ingå i en referensgrupp som deltar i vår arbetsprocess. Det handlar om att närvara vid ett antal möten och föra en dialog med oss. Anmäl ditt intresse till förvaltare Anders Woodall på 0300-512 00, så snart som möjligt då vi är angelägna att komma igång med detta viktiga arbete.

Information

En renovering brukar alltid väcka många frågor. Vissa frågor har vi redan svar på och de redovisar vi på nästa sida. Andra frågor får svar allteftersom vi kommer längre i vår planeringsprocess. Vi kommer att skicka informationsmaterial till er löpande allt eftersom projektet utvecklas. Informationen kommer också hela tiden att uppdateras på vår hemsida aranas.se under Våra områden/Gullregnsvägen.

Anders Woodall
Förvaltare
Aranäs AB