Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Informationsbrev 2 september 2014

Här kommer en liten uppdatering om vad som händer med renoveringen. Just nu håller vi på att färdigställa provlägenheten på Gullregnsvägen 37 och i samband med det tar vi fram förslag på ytskikt – t.ex. kakel, klinker, köksluckor och annat. Detta kommer sedan att presenteras för referensgruppen* som tillsammans med oss tar fram de slutgiltiga produkterna.

Parallellt med detta jobbar vår projektavdelning med själva byggprocessen. Det innebär att de tittar på tekniska saker som t.ex. hur nya försörjningsystem av avlopp och vatten ska dras. Vi på förvaltningsavdelningen jobbar med att sy ihop all logistik som kommer att krävas med omflytningar, magasinering av tillhörigheter och andra praktiska frågeställningar. Vi har nu haft flera erfarenhetsutbyten med andra fastighetsägare som gjort denna resa tidigare och i oktober ska några av oss gå en utbildning till ombyggnadssamordnare.

Så, det är en del att pyssla med innan vi kan sätta igång med själva byggandet. För att inte störa er för mycket under nästa sommarsemester har vi satt ett preliminärt startdatum till den 1/9-2015.

Har ni frågor kring detta eller annat är ni självklart välkomna att kontakta mig på 0300- 512 00.

Anders Woodall
Förvaltare
Aranäs AB

*Boende på Gullregnsvägen som anmält sitt intresse för att vara med och representera de boende under renoveringsprocessen.