Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Information – Till boende på Gullregnsvägen

Här kommer ännu en liten uppdatering om vad som händer med renoveringen. Som vi tidigare har informerat om så kommer renoveringen att genomföras etappvis. Vi gör detta för att kunna erbjuda alla ett bra boende under renoveringstiden och för att det ska bli så lite störningar som möjligt.

Renoveringen fortgår som planerat och Gullregnsvägen 45 och 47 har flyttat tillbaka till sina lägenheter. Just nu pågår renoveringen av Gullregnsvägen 41 och 43 och här kommer de att flytta tillbaka etappvis men alla ska vara tillbaka i sina lägenheter i slutet av april. Vi kommer sedan att fortsätta med Gullregnsvägen 39 med start redan i maj 2016 och renoveringen av Gullregnsvägen 37 påbörjas i augusti 2016. Vi ber redan nu er som har lägenhetsförråd i skyddsrummet på Gullregnsvägen 39 att märka upp dessa förråd med namn och lägenhetsnummer med en tydlig lapp.

Vi bjuder in alla berörda till ett informationsmöte ca 6 månader innan renoveringen ska påbörjas av just er trappuppgång. På mötet går vi igenom all information, berättar om valmöjligheter och om hur ni kommer att påverkas under flytt och renovering. Ni kommer då även att få möjlighet att besöka vår visningslägenhet och får med er ett utförligt informationsmaterial som ni i lugn och ro kan studera hemma. Med på mötet finns också representanter från Hyresgästföreningen.

Samtliga berörda hyresgäster kommer sedan att ha enskilda möten med vår ombyggnadssamordnare Patric. Ni kommer då att gå igenom alla detaljer och valmöjligheter. Vi kommer att göra vårt yttersta för att hitta bästa lösning utifrån varje hyresgästs unika situation. Känner du av någon anledning oro eller har frågor angående renoveringen är du välkommen att när som helst kontakta vår ombyggnadssamordnare Patric Lannetun på telefon 0300 - 512 00.

Du har väl inte missat att du även kan följa allt kring renoveringen via aranas.se?

Med vänlig hälsning,

Aranäs AB