Mina sidor

Rebellen i Valand

Stadsdelen Valand ligger mitt i Kungsbacka stad och kommer att bestå av sju nytänkande och kreativa kvarter med både bostäder, kontor och lokaler. Rebellen, som är stadsdelens kaxigaste kvarter, innehåller 51 hyreslägenheter med industriell känsla. Trapphusen är inredda med betong och har coola muralmålningar i entrén. Läget är det bästa, mitt i staden mellan Kungsbacka torg och Kungsmässan Köpcentrum. Kvarteret har en fin innergård som vetter mot Kungsbackaån.

Snabbfakta

  • Antal lägenheter: 51
  • Storlek: 1-3 r o k
  • Centrum: ca 0 km
  • Byggår: 2022

Om lägenheterna

För att skapa en känsla av rymd har lägenheterna fått en väl tilltagen takhöjd. De finns i storlekarna 1 r.o.k. till 3,5 r.o.k. med varierande planlösning. Inredningen har industriella inslag med grå köksinredning från Marbodal, fondväggar i råbetong och ljusa golv i ask. I vissa av lägenheterna finns ett walk-in-skafferi. Badrummen är helkaklade med inbyggda tvätt- och torkmöjligheter. Lägenheterna har balkong, fransk balkong eller uteplats. Anslutning för data, tv och telefoni finns i samtliga rum i alla lägenheter.

Miljöcertifierad fastighet

Rebellen i Valand har certifierats enligt BREEAM In- Use och fått betyget ”Excellent”.

Lägenhetsvisning i 3D

Utforska kvarteret utvändigt och lägenheterna invändigt.

Gå till lägenhetsvisning i 3D

Lägenhetsväljaren

Se hur lägenheterna ligger, både i relation till varandra, tomten och solen.

Gå till lägenhetsväljaren

Kommunikationer

Till Resecentrum och pendeltåg tar det 5 minuter att gå och med bil tar du dig ut till E6:an på ett par minuter

Skolor och barnomsorg

Skola 1–9 finns tvärs över vägen, gymnasium ligger inom några minuters gångavstånd liksom olika alternativ av barnomsorg 

Affärer

Kungsmässan Köpcentrum med ca 100 butiker och stor ICA Kvantum med saluhall ligger i grannkvarteret. Kungsbacka torg ligger 2 minuter i motsatt riktning. 

Parkering

För våra hyresgäster i Rebellen tillhandahåller vi i första hand 368 platser i Valands p-hus, även kallat Kulören. Dessa platser kommer inte att vara fasta utan man ställer sig på ledig markerad ruta. Parkeringshuset är även öppet för allmänheten.

För att köpa p-tillstånd hänvisar vi till  Starpark

Utemiljö

Utemiljön är en grönskande gårdsmiljö byggd i etage med växter, blommande buskar och träd. 

Städning och skötsel

Städning av alla gemensamma ytor samt skötsel av våra gårdar utförs av Aranäs egen personal.