Mina sidor

Sommargård

Fruktträdgård, odlingar, grillplats och pergola, det är den välkomnande utemiljön som möter dig på Sommargård, ett kvarter med 54 moderna hyresrättslägenheter i Kolla Parkstad. Sommargård ligger utmed Gnejsvägen i Kolla Parkstad. Kvarteret består av tre byggnader med sammanlagt 54 hyresrättslägenheter. I den pampiga fyra våningar höga huvudbyggnaden i grått tegel hittar du 38 lägenheter, de flesta 2:or och 3:or, men även ett mindre antal 1:or och 4:or. Flera av lägenheterna på de övre våningarna har havsutsikt. 53 av 54 lägenheter har balkong eller uteplats. Huvudbyggnaden flankeras av två gårdshus i röd träpanel. Dessa byggnader är i två våningar med åtta 2:or vardera. De flesta av de ljusa och fräscha lägenheterna har balkong eller uteplats.

Snabbfakta

  • Antal lägenheter: 54
  • Storlek: 1- 4 rok
  • Centrum: 4 km
  • Byggår: 2019

Om lägenheterna

Lägenheter finns i storlekarna 1 r.o.k. till 4 r.o.k. med varierande planlösning. Inredningen är ljus och fräsch med genomgående ekparkett, kaklade badrum och kök från Marbodal. Alla de 16 lägenheterna i gårdshusen är rymliga 2:or och i dessa lägenheter är det tvättmaskin och torktumlare. Här har du antingen uteplats eller balkong. I huvudbyggnaden som innehåller 38 lägenheter i olika storlekar och med varierande planlösningar väljer du själv i de flesta lägenheterna om du vill installera egen torktumlare och tvättmaskin eller använda den gemensamma tvättstugan. Alla lägenheter kommer att ha induktionshäll. Här har 37 av 38 lägenheter balkong. Anslutning för data, tv och telefoni finns i samtliga rum i alla lägenheter.

Lägenhetsvisning i 3D

Utforska kvarteret utvändigt och lägenheterna invändigt.

Gå till lägenhetsvisning i 3D

Lägenhetsväljaren

Se hur lägenheterna ligger, både i relation till varandra, tomten och solen.

Gå till lägenhetsväljaren

Kommunikationer

Till Resecentrum och pendeltåg tar det 20–25 minuter att gå och med bil tar du dig ut till E6:an på ett par minuter.

Skolor och barnomsorg

Skola 1 – 9 finns tvärs över vägen och barnomsorg inom kort gångavstånd.

Affärer

Livsmedelsaffär planeras öppna i Kolla Parkstad under andra kvartalet 2021.  In till Kungsbacka centrum med butiker samt Kungsmässan Köpcentrum tar det 20–25 minuter att promenera. 

Parkering

Sommargård erbjuder 13 parkeringsplatser på gården, alla med förberedelse för laddstolpe för uthyrning. Utöver detta gäller parkering på gatan med boendekort.

Miljöhus

Miljöhus med fullsorteringsmöjligheter finns inom området.

Tvättstugor

Alla lägenheterna i gårdshusen har egen tvättmaskin och torktumlare och i det stora huset har de flesta egen torktumlare och tvättmaskin eller så använder man den gemensamma tvättstugan.

Utemiljö

Fruktträdgård, odlingar, grillplats och pergola, det är den välkomnande utemiljön som möter dig på Sommargård

Städning

Städning av gemensamma ytor sköts av Aranäs egen personal.