Mina sidor

Renovering av Tingberget Guldgubbegatan 1A-D

Hej,

Renoveringen i etapp 2, Guldgubbegatan 1A-D pågår för fullt. På utsidan kommer markarbetena att fortsätta med ledningsdragning och dränering vid gaveln mot Drottninggatan för att vidare arbeta sig mot gårdssidan. Detta arbete tillsammans med den invändiga rivningen i lägenheterna kommer pågå fram till semestern och fortsätter sedan fram till och med vecka 35. Byggarbetsplatsen har semesterstängt vecka 29–31.

Under veckorna 32–35 planeras det för att montera upp en byggställning runt hela fastigheten för att med start under vecka 34 påbörja renoveringen av fasaden. Fasadarbetet omfattar bilning och fräsning vilket medför höga ljudnivåer och pågår vardagar mellan kl. 07.00 – 18.00. Renoveringen av fasaden, byte av fasadsten och balkongplattor beräknas i dagsläget att pågå i ungefär 4–5 månader.

Tingshöjd

Mellan måndagen den 5 augusti och fredagen den 9 augusti kommer Drottninggatan samt gång- och cykelvägen längs med Kungsgatan vara helt avstängt i samband med demontering av tornkranen inom arbetsområdet. Hänvisningsskyltar för tillfällig gång- och cykelväg kommer finnas. Tillfällig in- och utfart till parkeringsplatserna mellan Drottninggatan 4 och Drottninggatan 6 kommer gå via Guldgubbegatan 1 och Guldgubbegatan 3. Byggarbetsplatsen har semesterstängt vecka 28-31.

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till oss på telefonnummer 0300-512 00.

Med vänliga hälsningar,
Aranäs Fastigheter