Mina sidor

Flytta

Att flytta innebär mycket mer än att bara packa och bära lådor. Här hittar du information om vad du måste tänka på om du ska flytta in eller ut.

Flytta in

Vad kul att du vill flytta in i en Aranäs lokal! Alla har vi olika anledningar till varför en flytt är nödvändig. Alla företag har också olika behov.

För att vi ska kunna hjälpa dig med en så ändamålsenlig lokal som möjligt, är det bra om ni har funderat igenom hur just ert behov ser ut och vad som är viktigt för er. En flytt för också med sig massor med arbete som man nästan aldrig har tid med. Det är mycket att tänka på.

För att hjälpa dig att göra en analys av ert behov och samtidigt hålla ordning på allt som måste göras vid en flytt, har vi tagit fram en enkel checklista som du kan skriva ut och använda dig av som stöd.

Checklista

Flytta ut

Vi hoppas givetvis att du stannar länge som hyresgäst hos oss. Att behovet förändras över tid är vi vana vid. Kontakta oss direkt när du känner att din lokal inte längre lever upp till ditt företags behov. Kanske ser vi möjligheter som du själv inte har tänkt på?

Uppsägning

Om du hamnar i ett läge där du ska säga upp din lokal måste uppsägningen ske skriftligen och vara undertecknad av firmatecknare. Se vidare i ditt hyresavtal vilken uppsägningstid som gäller.

Rutiner vid flytt

Vid avflyttning ska lokalen tömmas och städas. Som hyresgäst bokar du själv i god tid en tid med oss för en avflyttningsbesiktning av lokalen.