Viktig information om din e-faktura!

På grund av ett fel i faktureringen har alla som har e-faktura fel förfallodag på sin faktura. Ni måste själva gå in och ändra förfallodatum till 20191231 annars ligger den för betalning 20200131. Vi ber om ursäkt för detta. Har du några frågor kontakta oss på 0300-512 00.

Valand Kvarter 6

Vid hörnet Varlavägen/Kungsgatan hittar dy kvarter 6 . Arkitekturen är uppseendeväckande på ett sätt som inte setts i Kungsbacka tidigare. Fastigheten blir ett landmärke att ta sikte på när man närmar sig centrala Kungsbacka. Kvarter 6 är ett flerfunktionshus som inrymmer hela 4 200 kvm moderna kontors- och butiksytor, en strålande möjlighet för alla typer av verksamheter som vill befinna sig mitt i händelsernas centrum. Bakom den färgglada fasaden döljer sig ett modernt parkeringshus med 360 platser vilket gör det enklare för er som arbetar här att både parkera och ta emot besök. Kvarter 6 är ett spännande startskott för uppförandet av Kungsbackas nya stadsdel.

Snabbfakta

  • Adress: Valands Promenad 3
  • Typ: Kontor, Restaurangverksamhet, Parkeringshus
  • Yta: 4200 kvm
  • Läge: Centralt
  • Byggår: 2016

Typ av verksamhet

Kontor, Restaurangverksamhet, Parkeringshus

Fastighetens läge

Fastigheten ligger mitt i hjärtat av Kungsbacka, nära granne med Stadshuset, Resecentrum, Kungsmässan och Kungsbacka innerstad. 

Kommunikationer

5 minuters bilväg till E6:an. 2 minuter till Innerstade och Kungsmässan och granne med resecentrum där kollektivtrafik samt pendeltåg avgår.

Parkering

Parkeringshus

Gustav Olofsson

Kommersiell förvaltare