Information! 

Torsdagen den 23 juni stänger Aranäs kl. 12.00. Trevlig midsommar!

Mina sidor

SE DIN HYRESAVI OCH FÖLJ DITT SERVICEÄRENDE PÅ MINA SIDOR!

Nu har vi vidareutvecklat Mina sidor på aranas.se. Du som inte redan har ett konto kan lätt skaffa dig det genom att följa instruktionerna på aranas.se.

På mina sidor kan du söka lägenhet, se din hyresavi med OCR-nummer samt rapportera in och följa ett serviceärende. Det går givetvis också bra att göra en serviceanmälan via startsidan på aranas.se utan att logga in. Eller via telefon på 0300-512 80, precis som vanligt. Men, det kan vara praktiskt att efter det att anmälan är gjord logga in på Mina sidor för att se vad som händer med ditt ärende. Vi kanske väntar på reservdelar, redan har åtgärdat eller anger att vi försökt nå dig utan att lyckas.

På Mina sidor:

• Se din hyresavi.
• Anmäl ett serviceärende.
• Följ din serviceanmälan.
• Sök lägenhet.