Aranäs återigen Sveriges bästa hyresvärd enligt hyresgästerna

För andra året i rad hamnade Aranäs Fastigheter i topp när Aktiv Bo utsåg Sveriges bästa hyresvärd. Enligt en årlig undersökning har Kungsbackaföretaget Sveriges nöjdaste hyresgäster och tog hem priset Sveriges bästa hyresvärd inom kategorin bostäder.

När Sveriges bästa fastighetsbolag 2017 skulle utses på Berns Salonger i Stockholm hamnade Aranäs Fastigheter återigen i topp. I år ställde Kungsbackaföretaget upp i kategorin ”högst serviceindex för bostäder” och kammade hem allra bästa betyg efter att över 900 000 hyresgäster deltagit och svarat på frågor om allt ifrån upplevd service och bemötande till hur rent och snyggt det är i trapphuset.

-          När våra hyresgäster trivs så trivs vi också. Detta är en riktig laginsats av våra medarbetare och ett resultat av ett hårt arbete där hyresgästen och kvalitet alltid sätts i centrum, säger Aranäs Fastigheters vd Jonas Håkansson.

Över 250 bostads- och fastighetsbolag deltar i de återkommande kundundersökningarna för att kunna mäta och jämföra sig med branschen. Enkäten har för många företag blivit ett viktigt instrument i det viktiga kvalitetsarbetet.

-          Så fort vi får in årets enkätresultat påbörjas ett detaljerat analysarbete. Vad har vi lyckats bra med under året? Och framförallt var finns förbättringspotentialen? fortsätter Jonas Håkansson

I år är det tolfte året i rad som Aktiv Bo delar ut priser till fastighetsbolag som deltagit i kundundersökningarna. Utmärkelserna är indelade i ett par olika kategorier och tre storleksklasser och går till det bolag som fått högsta betyg från sina hyresgäster.

Förra året ställde Aranäs Fastigheter upp i båda kategorierna – för bostäder och kommersiella lokaler – och tog hem dubbla priser.

                                                   

 

Kontaktuppgifter

För intervju eller ytterligare information:

Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 ellerjonas.hakansson@aranas.se

För bilder:

Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

 

Fakta Aranäs Fastigheter

Aranäs Fastigheter AB äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2000 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive köpcentret Kungsmässan med över 90 butiker. www.aranas.se