Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Aranäs får väggmålning!

Kungsbacka är en av tolv kommuner i Göteborgsregionen som ingår i konstprojektet Artscape och som får två enorma väggmålningar i sommar. Aranäs upplåter en av fasadväggarna på ”Teliahuset” till konstnären Beau Stanton från USA.

Mellan den 27 maj och 17 juni står tolv kommuner i Göteborgsregionen i centrum för storskalig gatukonst och folksagor från världens alla hörn. Under Artscape Saga skapar internationella konstnärer sina tolkningar av klassiska myter och folksagor på fasader runt om i regionen.

Aranäs är engagerade i projektet och låter konstnären Beau Stanton göra en väggmålning på den del av Telia huset som vetter mot Gula Villan i Valand.

- Vi vill att Valand ska vara en levande stadsdel där konst och kultur har en naturlig plats. Väggmålningen blir ett spännande inslag, säger Jessica Wikestam, marknads- och kommunikationschef på Aranäs.

Utställningen invigs den 10 juni men målningarna beräknas vara fullt färdiga först den 17 juni.