Viktig information om din e-faktura!

På grund av ett fel i faktureringen har alla som har e-faktura fel förfallodag på sin faktura. Ni måste själva gå in och ändra förfallodatum till 20191231 annars ligger den för betalning 20200131. Vi ber om ursäkt för detta. Har du några frågor kontakta oss på 0300-512 00.

Aranäs får väggmålning!

Kungsbacka är en av tolv kommuner i Göteborgsregionen som ingår i konstprojektet Artscape och som får två enorma väggmålningar i sommar. Aranäs upplåter en av fasadväggarna på ”Teliahuset” till konstnären Beau Stanton från USA.

Mellan den 27 maj och 17 juni står tolv kommuner i Göteborgsregionen i centrum för storskalig gatukonst och folksagor från världens alla hörn. Under Artscape Saga skapar internationella konstnärer sina tolkningar av klassiska myter och folksagor på fasader runt om i regionen.

Aranäs är engagerade i projektet och låter konstnären Beau Stanton göra en väggmålning på den del av Telia huset som vetter mot Gula Villan i Valand.

- Vi vill att Valand ska vara en levande stadsdel där konst och kultur har en naturlig plats. Väggmålningen blir ett spännande inslag, säger Jessica Wikestam, marknads- och kommunikationschef på Aranäs.

Utställningen invigs den 10 juni men målningarna beräknas vara fullt färdiga först den 17 juni.