Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Aranäs Fastigheter Sveriges bästa hyresvärd enligt hyresgästerna

För tredje året i rad hamnade Aranäs Fastigheter i topp när AktivBo skulle dela ut priset ”Kundkristallen” till Sveriges bästa fastighetsbolag. Enligt en årlig undersökning har Aranäs Sveriges mest nöjda bostadshyresgäster.

När Sveriges bästa fastighetsbolag 2018 skulle utses på Berns Salonger fick personal från Aranäs Fastigheter återigen vandra upp på scenen för att ta emot ”Kundkristallen”. Fastighetsbolaget tog hem priset i kategorin Högst serviceindex för bostäder – ett mått på hur nöjda bostadshyresgästerna är med sitt fastighetsbolag.

- En dag som denna känner jag mig otroligt nöjd och stolt. Detta är en riktig arbetsseger och resultatet av att våra medarbetare förstår och värdesätter vikten av bra service och ett personligt bemötande mot våra hyresgäster, säger Jonas Håkansson, vd Aranäs Fastigheter.
Bakom utmärkelserna står organisationen AktivBo som årligen gör omfattande och stora undersökningar bland hyresgäster i Sverige. Att det är hyresgästerna som avgör vinnaren gör det till ett prestigefyllt pris i branschen.
Över 300 bostads- och fastighetsbolag deltar i de återkommande kundundersökningarna för att kunna mäta och jämföra sig med branschen. Enkäten har för många företag blivit ett viktigt instrument i det viktiga kvalitetsarbetet.

- Nöjda hyresgäster är ingen quick-fix utan resultatet av ett långsiktigt arbete. Så fort vi får in årets enkätresultat påbörjas ett detaljerat analysarbete. Vad har vi lyckats bra med under året? Och framförallt var finns förbättringspotentialen? fortsätter Jonas Håkansson
Kungsbackaföretaget var nominerad i totalt tre kategorier; Högst serviceindex i kategorin 500-2999 lägenheter, Högsta serviceindex för lokaler och Högsta Profil – som mäter varumärkets styrka.

Intervju eller ytterligare information:
Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 eller jonas.hakansson@aranas.se
För bilder:
Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

Fakta Aranäs Fastigheter
Aranäs Fastigheter AB äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2000 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive köpcentret Kungsmässan med över 90 butiker. www.aranas.se

Benchmark Event
En årlig tillställning där AktivBo uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsätts till de bästa hyresvärdarna. Syftet med Benchmark Event är både att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet, samt att skapa en plattform för erfarenhetsutbyten.