Asiatisk mat i Onsalamotet

Asiatisk restaurangkedja öppnar vid Onsalamotet - Ytterligare 30 nya jobb skapas

Den asiatiska snabbmatskedjan Chop Chop blir ny hyresgäst hos Aranäs. Restaurangen öppnar i nybyggda lokaler vid det expansiva Onsalamotet läng E6 den 15 juni 2017. Etableringen innebär att 30 nya arbetstillfällen skapas. Redan i december påbörjar Aranäs bygget av det som kommer att bli restaurangkedjans Chop Chops första restaurang på Västkusten. Lagom till sommaren nästa år slås portarna upp och McDonalds, Statoil och Lilla Laxen som redan är etablerade vid Onsalamotet i Kungsbacka får en ny granne som kompletterar utbudet på platsen. Chop Chop som specialiserat sig på asiatisk snabbmat med take-away möjligheter driver sedan tidigare flera restauranger på östkusten. - Kungsbacka är en mycket intressant och attraktiv stad ur vår synvinkel. Onsalamotet med sitt strategiska läge invid högtrafikerade E6 är perfekt för oss, berättar Hans Ye, VD för Chop Chop, som också ser fram emot att få flera goda grannar och syftar på McDonalds, Lilla Laxen och Statoil.

Utvecklingen av Onsalamotet har inte bara lett till ett ökat serviceutbud utan också till att många nya arbetstillfällen – framför allt för unga - har skapats. Hittills har etableringarna vid Onsalamotet lett till cirka 120- 130 nya arbetstillfällen. I och med tillskottet av Chop Chop skapas ytterligare cirka 30 jobb. Jonas Håkansson är vd för Aranäs Fastigheter och är glad över att ha fått just Chop Chop som hyresgäst. - Företagen som får möjlighet att etablera sig vid Onsalamotet är alla noga utvalda och vi tror att Chop Chop kommer att bli ett perfekt komplement till övriga aktörer på platsen, säger Jonas Håkansson, VD på Aranäs. Chop Chop beskriver sin meny som asian fusion och det finns också möjligheter för kunden att själv plocka ihop sin egen rätt med olika kombinationer. Förutom en vanlig restaurang kommer Chop Chop dessutom att erbjuda sina kunder att handla via drive-in.

För ytterligare kommentarer, kontakta: Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 eller jonas.hakansson@aranas.seFör bilder, kontakta: Johan Andreasson, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se