Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Dags för inflyttning i exklusiva Brf Utsikten

Nycklarna skall nu överlämnas och hisschemat är klart. Nu är det snart dags för inflyttning i exklusiva Brf Utsikten i Kolla Parkstad. - 90 procent av köparna kommer från Kungsbacka och det är en bra blandning av åldrar, säger Jonas Håkansson, vd Aranäs Fastigheter.

Den 7 juni kommer de första köparna att kvittera ut sina nycklar och få tillgång till sina nybyggda lägenheter i Brf Utsikten. Då är väntan över för de som var tidigt ute och tog chansen att teckna sig för de populära bostadsrätterna i Kolla Parkstad.

- Intresset för Utsikten har varit större än alla andra tidigare projekt. Detta visar att det finns en stor efterfrågan också på lägenheter utöver det vanliga i Kungsbacka, säger Jonas Håkansson.

Projektet har även fått mycket uppmärksamhet bland omgivningen. Det som förmodligen är några av Kungsbackas allra mest exklusiva lägenheter väcker så klart nyfikenhet. Nu när byggstaketen är borta är det lättare att bilda sig en egen uppfattning om de tre punkthusen som sträcker sig 6-8 våningar upp och som blir ett tydligt inslag i stadsbilden. Precis som namnet antyder är utsikten spektakulär från många av lägenheterna. Boende kommer nu att njuta av att blicka ut över flera väderstreck, mot innerstaden såväl som mot Kungsbackafjorden.
- Läget, utsikten, materialvalen och bekvämligheten med att kunna parkera i garaget och ta hissen direkt upp i det inglasade trapphuset är bara några saker som gör detta unikt, säger Jonas Håkansson.
Standarden är också hög både på utrustning och i materialval och köken är välutrustade. I husen finns också en övernattningslägenhet som kan bokas för gäster och besökare. Samtliga lägenheter har någon form av uteplats. Längst upp i husen tronar också ett antal takvåningar med magnifika takterasser.

Media välkomnas att närvara vid inflyttningen Inflyttningen till de 88 bostadsrätterna kommer att ske under perioden 7-21 juni. De första köparna hämtar ut sina nycklar hos Aranäs klockan 11.30 den 7 juni och har därefter tillgång till sina lägenheter. De första schemalagda inflyttningstiderna börjar på morgonen onsdag 8 juni.

För ytterligare information:
För intervju/kommentarer:
Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 eller jonas.hakansson@aranas.se

För bilder eller mer information om inflyttning, tider med mera:
Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

Brf Utsikten
Tre moderna punkthus i Kolla Parkstad, i nära anslutning till Innerstaden i Kungsbacka
Totalt 88 bostadsrättslägenheter, ettor på 40 kvm till femmor på 130 kvm
Inflyttning juni 2016