Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Hotell Halland byggs om

Under våren 2018 kommer Hotell Halland att byggas om. Bottenvåningen med entré, lobby, bar och restaurang totalrenoveras. - Hotellet fyller 50 år i år och vad kan vara bättre än en rejäl ansiktslyftning i present, säger hotelldirektören Pontus Isacson.

Hotell Halland har länge varit ett givet inslag i Kungsbacka och har blivit en samlingsplats för såväl kungsbackabor som besökare utifrån. Hotellverksamheten har visserligen vuxit kontinuerligt och rummen har nyligen renoverats men stora förändringar av det yttre har lyst med sin frånvaro. Nu är det dags för en rejäl ombyggnation.
-    Kungsbacka stad växer så det knakar och behöver ett modernt hotell, säger Jonas Håkansson vd på Aranäs Fastigheter som äger fastigheten och genomför renoveringen.
Lagom till sommaren förväntas renoveringen vara klar. Då har hotellet fått en helt ny entré och lobbyn samt fasaden som möter besökaren har byggts om. Bardelen och restaurangen görs också om, helt från grunden med nytt restaurangkök och inriktning.
-    Även om det inte syns utifrån så har mycket hänt på insidan genom åren. Hotellet har vuxit i takt med Kungsbackas utveckling och sedan vi tog över driften 2005 har vi nästan dubblerat antalet hotellrum, säger Pontus Isacson.
Hotell Halland har idag verksamhet i 5 våningar och har totalt 77 rum.

Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 eller jonas.hakansson@aranas.se
Pontus Isacson, vd Hotell Halland, 070-593 64 56 eller pontus@hotellhalland.se

Aranäs AB
Äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2100 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive Kungsmässan Köpcentrum med över 90 butiker. För mer information: www.aranas.se