Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Invigning av nytt vägstopp vid Onsalamotet

Invigning av nytt vägstopp vid Onsalamotet

Aranäs har under det senaste året utvecklat ett helt nytt vägstopp med serviceanläggningar vid Onsalamotet intill E6. Utvecklingen av området är ett sätt att få fler av de tusentals förbipasserande att stanna till vid Kungsbacka.

Statoil och McDonald's blir Aranäs två första hyresgäster vid vägstoppet. De öppnar toppmoderna anläggningar som på många sätt är unika i Sverige. Utvecklingen av området fortsätter och det är klart att Laxbutiken öppnar restaurang Lilla Laxen, under våren 2013.

- Vi är väldigt nöjda med utvecklingen av vårt nya vägstopp. Det har länge saknats något som får förbipasserande att stanna till vid Kungsbacka. Dessutom är det två fantastiskt moderna och fina anläggningar som blir tillgängliga för alla boende i Kungsbacka, säger Jonas Håkansson, VD Aranäs AB.

Samtidigt som Statoil öppnar vid Onsalamotet stänger drivmedelsstationen som i dag finns vid Aranäs fastighet Kungsmässan. Flytten går helt i linje med både Aranäs och Kungsbacka kommuns målsättning att flytta miljöfarliga transporter och verksamheter bort från centrum.

Den officiella invigningen av vägstoppet äger rum kl. 11.00 onsdagen den 18 april. Därefter följer en unik visning av de nya anläggningarna.

Statoil och McDonald's öppnar för allmänheten på torsdagen den 19 april.

För ytterligare information, kontakta: Jonas Håkansson VD Aranäs 0300-512 00