Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

 

Ny VD på Aranäs Fastigheter

Efter en lång karriär på IKEA följt av sin nuvarande roll som varuhuschef/affärsutvecklare på NK Göteborg, tar Nenne Pettersson till hösten klivet in i fastighetsbranschen och blir ny VD på Aranäs Fastigheter i Kungsbacka.

Nu är det alltså klart. Det blir Nenne Pettersson som i dag arbetar som varuhuschef och affärsutvecklare på NK Göteborg, anställd av Hufvudstaden, som till hösten kliver in i VD-rollen på Aranäs Fastigheter.

Större delen av sin professionella karriär har Nenne Pettersson spenderat på IKEA i olika roller inom marknadsföring, försäljning och produktutveckling.

- Jag är en nyfiken person som älskar att arbeta med människor och affärer. Att få människor och organisationer att utvecklas genom dialog och transparens är en av mina drivkrafter, vilket jag tror passar bra i den utvecklingsfas Aranäs befinner sig i, berättar Nenne.

Nenne kommer ursprungligen från Linköping men bor i Göteborg tillsammans med sin familj sedan 13 år tillbaka. Nu ser han fram emot att lära känna Aranäs och inte minst Kungsbacka.

- Jag ser fram emot att kunna vara en bidragande del i ett Aranäs som vill utvecklas tillsammans med kommunen Kungsbacka, avslutar Nenne.

Nenne Pettersson tillträder som VD senast den 1 november.

 

För ytterligare information:
Jessica Wikestam, marknads- och kommunikationschef Aranäs AB, 0300-512 00 eller jessica.wikestam@aranas.se
Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

 

Aranäs Fastigheter äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2100 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive Kungsmässan Köpcentrum med snart 120 butiker. För mer information: www.aranas.se