Restaurang och krogshower till Valand

I november öppnar Harrys i det nybyggda Kv. 6 i Valand. Samtidigt presenteras konceptet GOLD med festvåning i källaren för krogshower, nattklubbar och företagsevent.

Intresset för den nya stadsdelen Valand i Kungsbacka är stort både bland privatpersoner och företag. Till sommaren börjar inflyttningen i det första kvarteret och Aranäs Fastigheter kan nu meddela att flera nya spännande verksamheter och företag etablerar sig.

Sedan tidigare är det känt att bland annat Handelsbanken, I Love Pizza och en advokatbyrå kommer vara nya hyresgäster. Nu är det klart att restaurang Harrys och festvåningen GOLD slår upp sina portar lagom till höstrusket i november.

- Vi vill att fler ska gå ut och roa sig i Kungsbacka och hoppas locka en bred publik i olika åldrar. Det blir en modern Harrys restaurang i gatuplanet men också en festvåning i källaren för krogshow, nattklubb och företagsevent, säger Samuel Karlsson.

Harrys är redan välkänt för många invånare i Kungsbacka och har fram till nyligen funnits i innerstaden. Men ägaren Samuel Karlsson menar att det som kommer att möta gästerna är det nya Harrys med en modernare känsla med fokus på vällagad mat och nöje. Festvåningen i källaren blir också ett helt nytt inslag i Kungsbacka. Här planeras det bland annat för stand-up, julbord och inte minst för nattklubb med olika åldersinriktningar.

- Kungsbacka växer och ska vara till för alla. Det är glädjande att se att Harrys vill satsa med oss för att utveckla en stad som lever både på dagarna och kvällarna, säger Jonas Håkansson, vd Aranäs Fastigheter.
Stadsdelen Valand kommer bestå av totalt sju kvarter med butiker och restauranger i gatuplan. På våning två och uppåt blir det en blandning av kontor, bostadsrätter och hyreslägenheter. Med sitt strategiska läge mellan Kungsmässan och innerstaden och några minuters promenad från resecentrum, kommer stadsdelen att förtäta Kungsbacka.

För ytterligare information:
Samuel Karlsson, Harrys Kungsbacka, 072 - 736 82 88
För bilder: Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

Aranäs Fastigheter Äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2000 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive köpcentret Kungsmässan med över 90 butiker. För mer information: www.aranas.se