Besök på Aranäs kontor! 

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

Stort intresse för Utsikten

Stort intresse för lägenheter i Kungsbacka - Aranäs bostadsrättsprojekt Utsikten slår alla tidigare rekord Bygget av Aranäs tre punkthus i Kolla Parkstad startar i oktober. Men intresset är redan rekordstort. Inte mindre än 350 intresseanmälningar har tagit emot för de 88 bostadsrätterna.

- Intresset för Utsikten är större än alla andra tidigare projekt. Vi har ju inte ens hunnit annonsera och marknadsföra projektet. Det är tydligt att det finns en stor efterfrågan även på lägenheter utöver det vanliga i Kungsbacka stad, säger Jonas Håkansson som är vd på Aranäs.

Lagom till sommaren 2016 beräknar Aranäs att punkthusen står klara. Men redan nu är intresset rekordstort för bostadsrätterna i Kolla Parkstad, bara några stenkast från Innerstaden.
- Det är framför allt läget, utsikten och bekvämligheten med att kunna parkera i garaget och ta hissen direkt upp till lägenheten som gör detta unikt och som lockar, säger Jonas Håkansson.
Husen som kommer att sträcka sig 6,7 respektive 8 våningar upp i luften blir ett tydligt inslag i stadsbilden och precis som namnet också antyder, har de flesta lägenheterna en spektakulär utsikt i flera väderstreck, över Innerstaden såväl som över Kungsbackafjorden.
- Aranäs bygger boende som passar alla – hyresrätter såväl som bostadsrätter - men just detta boende är byggt för dem som vill äga en bostadsrätt utöver det vanliga, säger Jonas Håkansson.
Storlekarna varierar från ettor på 40 kvadratmeter till femmor på 130 kvadratmeter. Lägenheterna kommer att vara ljusa med en halvöppen planlösning och maximalt ljusinsläpp med uteplats, altan eller takterass. Unikt för området är att de boende har möjlighet att parkera sin bil i ett garage under husen och sedan ta hissen direkt upp till lägenheten.
- Alla vill inte bo i en villa vid kusten utan det är också många som kan tänka sig att bo centralt i en lägenhet med hög standard och bekvämlighet, säger Jonas Håkansson.

För ytterligare information:
Jonas Håkansson, vd Aranäs AB, 0300-512 00 eller jonas.hakansson@aranas.
För bilder: Johan Andreasson, ANPR, 070-510 15 40 eller johan.andreasson@anpr.se

Brf Utsikten
Tre moderna punkthus i Kolla, i nära anslutning till Innerstaden
Totalt 88 bostadsrättslägenheter, ettor på 40 kvm till femmor på 130 kvm
Byggstart oktober 2014 och beräknad inflyttning sommaren 2016
Intresserade kan anmäla sig på www.aranas.se

Aranäs AB
Äger, utvecklar och förvaltar flerbostadshus och kommersiella lokaler i Kungsbacka och är idag den största privata fastighetsägaren i Kungsbacka med ett innehav av cirka 2000 lägenheter och 81 000 kvadratmeter lokaler inklusive köpcentret Kungsmässan med över 90 butiker. För mer information: www.aranas.se