Besök på Aranäs kontor!

För att minska risk för smittspridning är Aranäs kontor från och med 19 mars enbart öppet för besökare som har bokade möten. Vill du komma i kontakt med oss ber vi dig att ringa 0300-512 00 alternativt 0300-512 80 om du har en brådskande serviceanmälan. Du kan även maila oss på aranas@aranas.se.

KV 19 Kolla Parkstad

Kvarter 19 ligger centralt i Kolla Parkstad med närhet till den stora parken. Totalt kommer 54 hyresrättslägenheter att uppföras och dessa fördelas på tre byggnader. Byggstart 2019 och inflyttning är beräknad till 2020.

Tre hus

Längs med Gnejsvägen byggs ett modernt fyravåningshus i grått tegel som kommer att innehålla 38 lägenheter fördelat på tre trapphus, samtliga med hiss. De flesta lägenheterna är 2:or och 3:or men det finns även ett mindre antal 1:or och 4:or. I huset finns gemensam tvättstuga. På andra sidan gården byggs två tvåvåningshus med träpanel. I dessa bygger vi 16 2:or. Dessa lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter har antingen balkong eller uteplats. Invändigt är lägenheterna ljusa och fräscha. Mellan byggnaderna skapas en attraktiv gårdsmiljö samt 10 parkeringsplatser som kan hyras av Aranäs. Övrig parkering sker på gatan med boendekort.

Läget

Läget är centralt i Kolla Parkstad. Gångavstånd till skola, vårdcentral och på sikt även till matbutik. Gång och cykelavstånd till Kungsmässan, resecentrum och Innerstaden. Lätt att ansluta med bil till E6.

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra en lägenhet i Kvarter 19 Kolla Parkstad. Du registrerar dig då i vår uthyrningstjänst  på www.aranas.se. Genom att registrera dig på Mina sidor kommer du att få ett erbjudande om att söka en lägenhet ca 8 månader innan inflyttning. Kontrakt börjar skrivas tidigast 6 månader innan inflyttning.