Mina sidor

Välkommen till Tingshöjd

Tingshöjd ligger på Tingberget och består av tre nybyggda punkthus med totalt 84 lägenheter. Inflyttning är planerad till våren 2025.

I ett av stadens bästa lägen, mitt på Tingberget intill Kungsgatan, uppför vi nu Tingshöjd, tre punkthus med 84 lägenheter som delar på ett gemensamt garage och trevliga gröna gårdar. Precis som namnet avslöjar ligger husen på en höjd med utsikt över Kungsbacka. På fem minuter når du stadskärnan med Kungsmässan Köpcentrum, Innerstaden, Valand och resecentrum. Med bil är du ute på E6:an på 2 minuter. 

Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats. I de fall en lägenhet har två balkonger är en av dem inglasad. Alla materialval är av hög kvalitet och lägenheterna har fint ljusinsläpp. Storlekarna varierar mellan 1: or4:or med ca 50 % 1:or och 2:or. 

Mellan husen byggs trevliga gröna gårdar med sittplatser, pergola och lekplats. Under husen finns ett gemensamt parkeringsgarage med hiss upp till lägenheternas våningsplan. 

Boendeform 
Beslut om boendeform, dvs. om det blir bostadsrätter eller hyresrätter kommer att fattas under sensommaren 2024. Är du intresserad av att hyra en lägenhet om det blir hyresrätter behöver du redan nu registrera dig på Aranäs Mina sidor för att få information om när lägenheterna blir sökbara. Blir de istället bostadsrätter kommer du att få besked om detta.

Tänk på att du måste uppdatera din intresseanmälan på ”Mina sidor” minst var 6 (sjätte) månad för att stå kvar som registrerad!

Inflyttning 
Lägenheterna beräknas vara klara för inflyttning i juni 2025. 

Läs mer om Tingshöjd här