Planerad uppdatering

Imorgon den 19/11 kl 07-09 utför vi på Aranäs en uppdatering av hemsidan, tack för visad förståelse.

Utbyggnad Kungsmässan Köpcentrum

Centrala Kungsbacka/ Köpcentrum/ Byggstart 2018 Den nya utbyggnaden beräknas stå färdig lagom till julhandeln 2019 och är första steget i vår vision om att skapa kvarteret Kungsmässan. 8900 kvm kommer att byggas till vilket innebär ca 25 nya verksamheter och uppskattningsvis ca 300 nya arbetstillfällen. Tillsammans med sin nya granne Valand blir Kungsmässan en naturlig del av Kungsbacka centrum.

Kungsmässan har vuxit fram som ett av Sveriges mest populära köpcentrum, det har inte minst en rad utmärkelser bevisat. Nu står vi inför nästa steg i vår utveckling, en omfattande utbyggnad som kommer att ge ökad yta och nya kommersiella möjligheter för oss, våra hyresgäster och Kungsmässans gäster.

Den första etappen som pågår just nu omfattar 8900 kvm och byggs på delar av den gamla parkeringen. P-platserna kommer att ersättas med parkeringsdäck uppe på taket av den nya byggnaden. Totalt 25 nya verksamheter tillkommer. Vi beräknar att vara klara till julhandeln 2019.

Etapp två på drygt 2000 kvm ska byggas mot Borgmästaregatan och å-rummet så fort detaljplanen är godkänd.

I samband med utbyggnad kommer hela Kungsmässan att få ett nytt mer stadslikt uttryck. Vi har en vision om att skapa Kvarteret Kungsmässan – en naturlig del av Kungsbackas mest centrala delar.