Mina sidor

Sommargård

Sommargård – Kvarter 19 ligger utmed Gnejsvägen i Kolla Parkstad. Kvarteret består av tre byggnader med sammanlagt 54 hyresrättslägenheter.

Platsen där gården är din

Att bo på Sommargård handlar om så mycket mer än bara lägenheterna. På gården mellan byggnaderna väntar dig en attraktiv och välkomnande gårdsmiljö som inbjuder till umgänge och avkoppling. Följ fruktträdens blomning genom årstiderna och njut av nyplockade äpplen och plommon. Varför inte plantera dina egna grödor i någon av odlingslådorna? Och passa på och avnjut en grillmiddag under pergolan när sommarkvällningen tar vid. Sommargård välkomnar dig som värdesätter livet utanför själva bostaden

Lägenheter finns i storlekarna 1 r.o.k. till 4 r.o.k. med varierande planlösning. Inredningen är ljus och fräsch med genomgående ekparkett, kaklade badrum och kök från Marbodal. Alla de 16 lägenheterna i gårdshusen är rymliga 2:or och i dessa lägenheter är det tvättmaskin och torktumlare. Här har du antingen uteplats eller balkong. I huvudbyggnaden som innehåller 38 lägenheter i olika storlekar och med varierande planlösningar väljer du själv i de flesta lägenheterna om du vill installera egen torktumlare och tvättmaskin eller använda den gemensamma tvättstugan. Alla lägenheter kommer att ha induktionshäll. Här har 37 av 38 lägenheter balkong.

De första hyresgästerna flyttade in i februari 2021.