Mina sidor

Frågor och Svar

Vad gäller angående hemförsäkring?

Glöm inte att teckna hemförsäkring som skyddar dig vid brand, stöld, vattenskada eller om du skulle bli skadeståndsskyldig. Denna ska gälla från och med datum för tillträde. I appen hittar du förmånligt erbjudande där du får första månaden gratis om du tecknar via Hedvig.

Behöver jag teckna elavtal?

Ja, du behöver teckna ett eget elavtal. Nätägare är EON men du kan välja elleverantör själv. I boendeappen hittar du förmånligt erbjudande.

Vad gör jag om något inte fungerar som det ska?

Du gör enkelt när som helst på dygnet en serviceanmälan via boendeappen eller genom att logga in på mina sidor på aranas.se. Där kan du även följa ditt serviceärende. Behöver du tala med oss så kan du även göra en serviceanmälan under kontorstid via telefon 0300-512 80.

Var finns mitt lägenhetsförråd?

Alla lägenheter har förråd i källarplan.

Var finns tvättstuga?

Det finns flera tvättstugor i området och de är placerade i källarplan. Du får information om vilken du ska använda i samband med inflyttning. Ett fåtal lägenheter har egen TM/TT.

Finns det någon gemensamhetslokal i området?

Ja det finns en gemensamhetslokal på Guldgubbegatan 3E som bokas genom Aranäs.

Var ställer jag cykel, barnvagn eller moped?

Det finns barnvagnsrum samt cykelrum i området. Mopeder ska parkeras på MC- parkering alternativt går det att hyra en garageplats. Den får inte ställas i cykelrummet.

Var sitter elskåpet?

Det sitter i garderoben i hallen.