Mina sidor

Informationsbrev 2021-09-21

Information om renoveringen - 2021-09-21

Renovering

Vi har tidigare informerat om en planerad byggstart för renovering av etapp 1 på Tingberget under 2021. Tyvärr kommer startdatum att flyttas fram då vi ännu inte är klara med hyresförhandlingarna. Vi har därför prioriterat om och har flyttat fram byggstarten. Vi planerar att påbörja utvändiga arbeten under hösten 2022 och invändig renovering under våren 2023. Följ processen via aranas.se där vi uppdaterar så fort det händer något nytt.

Nybyggnation

För att inte stå stilla kommer vi att gå före med byggnation av de tre punkthusen längs med Kungsgatan. Just nu pågår förberedande markarbeten inför en planerad byggstart i början av 2022. Inflyttning i husen kommer att ske under 2024.

Parkering

Från och med 1 oktober så upphör vi med fasta parkeringsplatser på Tingberget. Alla som i dag har fasta platser har blivit kontaktade av oss och får i stället ett parkeringstillstånd som gäller för samtliga parkeringsplatser på Tingberget. Vi har tyvärr inte möjlighet att hyra ut fler parkeringstillstånd i dagsläget utan hänvisar till Skogskapellets parkering som också är besöksparkering för Tingberget.