Mina sidor

Lediga tjänster

Vi som arbetar hos Aranäs trivs väldigt bra. Därför är vakanser ganska sällsynta. Men, vi är ett företag som hela tiden utvecklas och då och då behöver vi förstärka vår organisation med nya medarbetare. 

Just nu söker vi:

Fastighetstekniker

 

Sommarjobb 2023

Nu är det dags att anmäla sig för alla som är intresserade av att sommarjobba hos oss på Aranäs. I år söker vi även arbetsledare till gänget.

Vem söker ni till sommarjobb?
Vi söker dig som är mellan 16–19 år. Till arbetsuppgifterna hör ogräsrensning samt enklare skötsel av våra utemiljöer. Du hjälper till att hålla fint på gårdarna, helt enkelt.

Vi har två perioder för anställning, period 1: v25–27 och period 2: v30-32 och det krävs att man kan arbeta hela perioden.

Vem söker ni som arbetsledare?
Vi söker dig som är över 18 år, har körkort och gillar att leda en grupp ungdomar. Du kanske har tidigare erfarenhet som lägerledare eller någon idrottsledarbakgrund eller liknande. I arbetsuppgifterna ingår det att leda och fördela de olika arbetsuppgifterna till gruppen (ogräsrensning samt enklare skötsel av våra utemiljöer) och se till att gruppen har det kul tillsammans och kan förflytta sig mellan våra olika områden. Perioden för arbetsledare är vecka 24-32.

Hur ansöker jag?
Du ansöker genom att skicka ditt cv ihop med ett kort brev där du skriver några rader om dig själv och berättar varför du vill sommarjobba hos oss samt uppger vilken period du vill arbeta.
Skicka din ansökan till hr@aranas.se och skriv ”sommarjobb” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 1 april. Om du vill fråga något kan du kontakta Nina Andersson på telefon 0300-512 00.

Vänligen bifoga ett CV (Curriculum vitae) som skall innehålla:

• En kortfattad beskrivning av dig själv och din nuvarande sysselsättning.
• Tidigare arbetsmeriter: företag och arbetsuppgifter.
• Fritidsintressen.
• Referenser, namn och kontaktuppgifter på i förhand tillfrågade personer.
• Om du har körkort

Villkor:

• Du måste ha fyllt 16 år innan sommarjobbet påbörjas.
• Du skall kunna arbeta sammanhängande i 3 veckor.
• Sista anmälningsdag är 1 april 2023.

De som blir erbjudna sommarjobb får ett mail/samtal som kommer att vara bindande. Samtliga sökande kommer att få besked första veckan i maj. Urvalet av sommararbetare kommer vara grundat på utformning av inskickat brev, boende på området och blandat med killar och tjejer.
Vi följer Fastighetsanställdas kollektivavtal.